Pages

Wednesday, September 29, 2010

Long Skirt!

last saturdayyyy, was my first time going out wearing a long skirt, yeaaayy! da laaaame ok xpakai kain2, skirt2 ni. last time pun mase skola rendah kott. pakai school pinaform smpai sandard 3, then bju prefect yg dgn skirt, vest and tie all the way to standard 6. (prefect skema ok time tu) pastu high school trus xpakai da, sbb melalui alam remaja yg penuh kebencian thadap bende2 terlalu kewanitaan. haha, boyish skit time menengah. pastu bile m3x, da mcm kewanitaan balik. and now bru ade courage to wear something girly like this. ahaa. ;) im exciteddd, cause i like it very much on that day. siap rase nk borong je semua kdai yg jual long skirts :)) tp beli 1 je la hehe. pokak kang habis.

gamba bwh nilah bilik aku ngn roomate aku!
sila, tolongla ignore benda bersepah2 barai kt bwh ni, kecuali muke aku :P xsmpt kemas, slalunye bersih je (ceh cover baek)  mine is on the right one with red sheet and orange blanket. yg tergantung2 kt almari belah kanan tu tudung2 square yg da lame xdisentuh dan dipakai. kesianla korang duk tergadai kt situ, sbb skang asek nk pkai shawl je hahaw. (tapi masalahnye pkai shawl ni, lembab skit nk pkai stethoscope, aish. so kdg2 g hospital kne la pakai gak tdung bawal klau rase2 hari tu nak buat exam yg ade auscultation) poo.


below this are just random pictures, ni kt alamanda ni. kalau korang slalu pg, confirm tau pnye la escalator ni. dekat2 noodle station tu.


time ni tengah sibuk tgk maxi dresses and sibuk2 mencari long skirts. (confirmla dah ktagih)

8 comments:

ween said...

look nice on u babe! :)

fArAzAtIeY said...

perhh.ketagih pki skirt lk skng.ladies lah plak.h0h0

skinnyjeens said...

ween: thanks!

fara, perhh ladies x? haha. la, da ckup bsr da ni. xkn da 30 bru nk pkai kaen kott :PP td ko nmpk x zira nye long skirt? cntik gile okaayy. aku siap tny mane die beli haha.

Adriani said...

Nice look! Selesa kan?

I suggest buy maxi yang comfy,
can be transformed into maxi skirt as well!

skinnyjeens said...

aha, slesa ;) tu la, igt nk beli at least 1 maxi dress. mcm xlengkap je closet.

zahirah said...

i pun sekarang rasa macam nak collect maxi dress yang cantik cantik tapi xtau nak beli dekat mana..huhu.
hey u nak tau tadi i beli beads!! nak try jahit jugak macam u!! haha

skinnyjeens said...

ohyeke?? hahaha. cnfirm ar u ktagih nnt. mule2 i try tu smpai tido 4 pagi kot. mcm leka je. nnt tngkp gamba tawh, nk tgk. ha, maxi dress mmg byk jwal oh skang. try je cr mane2.

fArAzAtIeY said...

kah2.yke?y kaler pink tu kn?ak x usha le plak dr dkt2.nme wrne dye attrctive gle.dr jaoh pon aq da npk.cntek le~

Post a Comment