Pages

Friday, December 10, 2010

Maen maen

1) adakah anda rasa HOT?

Tak. Cantik ade la woahaha. (tahan muntah tu, sape suh bace)


2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang..?


Gambar Zac Efrooooonnn! Nak letak gambar Jared Leto sebenarnye, tp sebab dia bodo pegi letak triangle sign (mcm melambangkan david star dlm video hurricane die) terus xjadi letak wallpaper die. Takpe, Zec Efron lagi hot.

3) Cerita pasal gambar nih...

Weh. Hot kot?

4) Kali terakhir makan PIZZA...?

Ish, tak ingat pulak. Banyak sangat minum air semut, malas nak buat air lain.


5) Lagu terakhir anda dengar...?

Pagi tadi, lagu Make Me Wanna Die, dari Pretty Reckless. eh tak. Petang tadi diba ade bukak lagu Grenade, so ha. Grenade, dari Bruno Mars.


6) Apa anda buat selain selesaikan tag nih...?

Bukak fesbuk, dengan korek idung. Hee takdela.


7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa...?

Nama aku senang je, its either Izzati or Zati. Tapi ade jgak org penah panggil Zack (zaman dulu2 ade fake family kt skola, aku jadi anak laki sape tah) Zetty ade jgak. Nur, Prof Rampal yg reka. Melati pun ada, budak2 MTB memandai panggil camtu. oh pastu name gelaran org bercinta ar, tu tuka2. :)


8) Tag lagi 5 orang sape yer nak tag...?

1. PIPAH! org yg tag aku benda ni.


2. Mira Adila anak Mazlan (eh betul ke Mazlan? kalau salah sorrrii hahaha)

3. Zerra! aku tau ko bace. sila buat kalau da xde keje laen

4. Farah Pink! haha.

5. Ween!


9) Siapa orang no 1 pada anda..?

Dia budak kuat tido, kuat makan, kuat ape lagi? sangat baek, friendly, comel and petite je orgnye. Free thinking and sgt sng berkwn. Paling penting, die ni Kdg2 berani xtentu psl. Kdg2 pun mcm buang tebiat nak naek moto la ape la. Seorang yang unpredictable la sng cte.


10) Katakan sesuatu pada orang no 5...?

Weeen. Aku akan ckp yg aku tringin nk hangout ngn die one day nnt. Sebab since TM Scholar Program tu, xpenah nmpk die da until la terjumpe kt blog die. aaannndd, nak die ajar jahit! Sebab die pandai jahit kain, baju comel2.


11) No 3 ada hubungan dengan sape...?

Ngan boyfriend tersayang die la. Name mcm putra something. Penah jumpe bf die skali je time Paramore tu. Hehehe. Blog die asek berjiwang je. :PP haha.

12) Bagaimana pulak dengan no 2....?
Dia ni. susah nak cakap. LAGI unpredictable pnye org. Die suke pink, suke pakai skirt, suke ikat rambut tocang2, suke maen Barbie Doll hahahahah xde ar, sume terbalik dr ape yg aku cite. yang penting, slalu xpakai *********. tak mungkin korg dpt teka. Kami je tau haha. Adek laki fake aku. Tempat menanges klau ade pape tak best :)) and member utk buat jenayah terlarang.


13) Kata-kata cinta dengan orang no 4...?
Kena cakap kata cinta ke? Termuntah farah kang. haha.


14) Berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda...?

Orangnye same mcm nombor satu. Tatau nak crite ape dah. Tiap kali g umah die mesty tgh membongkang. Pastu die stay kt plurk sebab ehem. Tatau hahaha. Die ni mcm ade mood swings skit, kejap happy kejap sedih. Aneh. Suke bagi hadiah kt orang, manjaaaaaaaaaaaaaaa! islamic part of her pun bagus, more like better than me la. So mmg ciri2 isteri solehah, siapa nak, meh interview aku dlu.

1 comments:

NUR AFIFAH NAZRI said...

baru pasan ..mintak maaf le macek.. :) terime kasey..ai teharu u buat tag ai :) sayang awk..muah...plox ciom pp temu pp :D

Post a Comment