Pages

Wednesday, May 12, 2010

Duit.

hari ini dalam sejarah.


dulu pegi mall sampai 12 jam pun xpe. hari ni hari terpantas pegi balik dr mall.
  • bayar bil maxis dimana pekerjanya ramai tapi bukak counter payment satu, pemalas!
  • beli kabel internet 10 meter for 15ringgit, atas jasa abang penjual yang baik memberi diskaun.
  • beli shampoo dove. cuba lagi brand lain, dah muak pakai tresemme.
  • beli novel (cinta ain naqilah) kerana kawan saya penulisnya. saja mahu support.
  • kemudian, balik sbb dah 9.30. kdai makan dah kemas2.
  • makan di rimba, bangi sambil tgk hafiz hashim kalah kepada pemain badminton negara lain. hape la.
semuanya betul2 around 2jam. memang rushing. kedai baju xsempat jenguk pun. sungguh depressing. takpe, masih ada esok dan lusa.

ANYWAYS, tak sabar 24th may! 900, marilah ke purseku. mama i love you. (siapa yang blur, ini kerana saya suruh mama saya pegang kad jpa saya) jadi die akan masukkan 900 every month. ini untuk mengelakkan perangai aneh saya yang suka membazir macam bukak paip air kat kolej. takpe, kolej bayar. padan muka. tapi ini salah satu perkara yang menghappykan hari ini.




lagi satu, kepada encik A, saya sayang awak. walau lahanat mana keadaan, awak sentiasa dapat tenangkan air yang keruh mcm waterfall kepada air yang dibaca yasin. ;) arigato.

2 comments:

лuЯ ДfỈfãђ лãzЯỈ said...

HEBAT .MAK PEGANG KAD JPA..MIAHAH~

skinnyjeens said...

haha, bru start sem ni. kalau tak memang habis!

Post a Comment