Pages

Wednesday, July 21, 2010

Polyvore Obsession.

hee, i am lifeless. i stole hundreds of pictures from polyvore and made a cikai wallpaper! truly lifeless, obsessed and addicted. plus, im craving for the free times where i can just go to malls after classes and spend money carelessly. oh rindu saat cuti semester. sekarang ni semua nak kena baca pasal hernia hernia and gambar scrotal yang membengkak dan membonjol dengan penis berbentuk aneh dan bulu pubiknya yang tak berdandan. jadi, by drooling over polyvore pictures, its sort of my way of manipulating my brain from dreaming about destructed genitals. yeck.

ini dia wallpaper. lebih kepada poster la, besar. (click je)


kalau jd editor of a fashion magazine pun macam best je kan? hmm. berangan.

1 comments:

AFIFAH NAZRI said...

pasal hernia hernia and gambar scrotal yang membengkak dan membonjol dengan penis berbentuk aneh dan bulu pubiknya yang tak berdandan

SAYA SUKA AYAT NI..HAHAHAHAHA

Post a Comment