Pages

Thursday, May 27, 2010

Saya buncit.



Ye, mengikut title memang benar sebuncit2 alam dah ni. Macam dah 5bulan branak. Sume pasal buffet steamboat kat mardi or maeps. Apa2 la namanya. Worth it! RM20 je, kami sume balun abes sampai kucing2 bawah meja pun kenyang skali. BERBALOI BALOII~ datang 4 kreta, balik macam berat 4 lori agaknye

makan itu nikmat! ♥



Before ke mardi, awal2 tu pukul 3 i have group discussion at the library. Buat power point untuk presentation nanti. Good thing its not my turn to present, its Frh's and Nzrul's turn. Kemudian balik ke bilik and pergi ke mines bersame Mdil. Singgah macam2 kedai dengan mission untuk beli seluar, tapi last2 beli2 di body shop jugak. Perh, kaya body shop ramai beli situ. This time i just bought one body milk while Mdil bought 3 stuff kot. Then we met Yet at the book store (of course, where else) :P tak sempat jumpe Dba. Then we left mines and went to eat. Tomorrow saya ada conference, need to sleep early. Haih, perut penuh susah nak tido. (terbalik kan, org laen klau kenyang sng tido, saye tak) Anyway, kena bangun pagi esok, kena naik bus pukul 7lebih. So yeah, gnight!

-i hope mahathirs speech will be funny tomorrow. or in case hes not, imma bring my ipod, novel and wtvr to keep me from falling asleep.

2 comments:

miz zack said...

haaaaaaaaaaa sedap nye tgk gamba stmbot atas tu...
hahahahaha banyak gle choice sedap2

skinnyjeens said...

hehe. tu bukan gamba mardi. tu gamba hiasa semata2 hahaha. steamboat mardikan laen sikit, ade 2 bahgian.

Post a Comment