Pages

Monday, June 28, 2010

Summary dalam BM apa? uhh. Start dr huruf R. Ala zmn skola2 slalu buat tu time kelas BM. T_T oh rumusan!

Hari ni best!!!! :)))) Alhamdulillah. Eheh tetibe jee~ Malas nak cerita sbenarnye sebab gamba tak upload msk computer dulu. Oh yea, com pu ter. Laptop saye punye charger tak meyala, jadi tak boleh guna lama. Hari tu pun begitu tapi die menyala balik. Dia dah naik biul. Ini mungkin kerana perbuatan kasar atau sekadar takdir nak habiskan duit beli charger baru? Tak mengapa. Kerna computer yang tersadai kat bilik mama masih boleh digunakan. Malah, ia sedang digunakan pun sekarang ni! Kelakar, semua file lama2 gamba zaman dulu2 ade lagi. :)) Ni la mesin yang saye asik tenung berhari2 bermalam2 masa cuti sekolah dulu. Computer ni la yang dapat mase dajah 6 dulu. Wah, klasik. Tapi dulu monitor die lain la, sebab ade 2 kali adegan monitor ni bau hangit sebab berkurun tak tutup, CPU nye saja dari dulu sampai sekarang masih maintain (agaknye la, xigt plak klau penah tuka. :)) Upgrade memory je rasenye. :)) Jadi, untuk hari2 selepas ini, saye akan online menggunakan desktop computer saje, nantila baru beli charger laptop baru. Oh duit lagi. Melayang~

summary hari ni, sama mcm post di plurk. zoo BEST! pavi pun best, dapat adiah anniversary ;), knight and day pun best, cameron diaz tu tua tapi masih comel. tom cruise badannya oh oh~ and dia, maksudnya si dia, bukan tom cruise, dia best :)

2 comments:

AFIFAH NAZRI said...

sayangnye awk kat afiq..bgosla :)

skinnyjeens said...

eh? haha. knape mcm xsyg ke? ;D

Post a Comment