Pages

Saturday, May 22, 2010

Friday

Hee, lots of unexpected things happened today
  • Firstly i became all raged up at some unfortunate misunderstanding. sorry diba. sayang kau! and thank you sebab kesahkan aku eventhough aku suke merepek suka ria haha.
  • and yeah, last night's post was too out of line. so i deleted it. its not fair for me to say those things anyway. (i was being rebellious, im in shock wht do u expect?) hee, so i guess god would be mad too, so ill just let those things slip away yeh. ^^ sorry if anyone was hurt during the process of acceptance :))
  • plus, acceptance take time. so pardon me if i took too much time to digest new informations.

  • Anyways, most of the time i was just wondering what to buy with those money (JPA masuk duit awal, pelikk) YAY!
  • i just cant stand sitting around the room knowing that i have thousands in the bank, so i went out with yet, ira and mal, thanks korang kerna menemani aku eventhough korang malas nak berjalan tadi. ^^ lebiu ♥
  • perut buncit makan besar di pizza hut (oh ini bukan pekara aneh)

  • bought 5 shorts, 1 shirt, 1 necklace, 1 toothpaste, 1 pack of clarityne, and 1 100plus. (sbenarnye nafsu byk nk bli td, tapi da xbiase bli2 brg, nk bli pun serba salah je takut duit abes)
  • tadi pun mama tanye on the phone, kenapa xbeli beg? xbeli kasut?
  • alamak, galad lagi la maaa. haih, xpe esok beli2 kain pula!
  • harus beli kain untuk mama for belated mothers day ^^



oh yessssh, i shall be calm.. for the sake of spending money.

2 comments:

лuЯ ДfỈfãђ лãzЯỈ said...

yang, macam i cakap...sesuatu hukum yang baru kalaw kite rase susa buat pelan2..mule2 mmg rase susa but then mesti rase indah :)

setiap yg dilarang memang ade hikmah.. dan dulu pun para sahabat nak terime hukum2 baru mmg susa sbb dah jadi rutin..tapi ape2 pon kene terime as it is..mesti ade sesuatu yg terbaek yg kite tak tahu kenape Allah sorok

pasal ayat islam itu mudah..mmg ienye mudah..tapi bak kate ustaz..kadang2 umat Islam menyalahkan pekataan tersebut..

mudah dan indahnye Islam dapat dilihat bile cam kite dilarang minum arak.kenape? sbb nanti kite akan bnyak dapat penyakit...bile da saket mst susa en..camtula proses penerimaan die..

takpe amek mase pon..yg penting niat kite tu betol ok :)

skinnyjeens said...

ye wak. memang dah slow gila dah ni. umat islam salahkan pkataan islam tu mudah? salahkan cmne? ke salah gune?

Post a Comment