Pages

Saturday, June 12, 2010

Oh yay!


Saye sekarang berada di negeri melaka, kampung saye. sedang meniarap di atas toto, di bilik tengah bersama dua orang cousin yang sudah membongkang atas katil. Oh baiknya saye kerna mengalah. Tak ape tak ape, mereka jauh dari Terengganu, jadi, bagi can tido atas katil. (Lagipun dorang tu morning person, nanti dorang bangun, saye take overlah. wahah!) Oklah, harus tidur walaupun mata masih segar macam mata orang hyperthyroidism tu. haih, apela masalah, sering susah tidur, susah bangun. Imaginasi dalam otak aktif sangat sampai susah nak lena, asik terfikir sana sini, berangan sana sini. Tau2 je dah pukul 4 pagi. Selalu macam tu lah, patut pun susah bangun. Hai haih. Dah la, nak pegi dapur jap korek makanan pastu nak tidur. Daa~
Oh rindunya pada Afiq and Eddy. (mesty budak due eko tu tgh membongkang skang) :(( tefon pun xangkat2. agg, due2 tu klau tido, mcm kne general anaesthetic.

4 comments:

a maid liar said...

World Cup?LOL

skinnyjeens said...

apa yg world cup?

AFIFAH NAZRI said...

comeylnye eddy ini :)

skinnyjeens said...

hoho. die tgh mengacau on9 time tu.

Post a Comment